Дитячий гурток НЕНЦ - Витинанки

Країна Юннатії за мир в Україні! Добрими справами до перемоги!

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з благодійною організацією Green Cross Ukraine і громадською організацією «Спілка освітян України» активно допомагають усім українцям в такі важкі часи: доставляють милиці для поранених в лікарні України, випікають хліб для нужденних на території Центру.

Працівники НЕНЦ підтримують матеріальну базу Центру: годують та прибирають за тваринами, поливають квіти.

НЕНЦ надав допомогу щодо можливості перебування дітей та їхніх матерів на території Центру і підготовки до подальшої евакуації з Києва.

Керівники гуртків НЕНЦ приєдналися до територіальної оборони в різних районах міста, методисти займаються волонтерською діяльністю: збирання одягу для шпиталів, доставка продуктів харчування та предметів першої необхідності насамперед тим, хто найбільше цього потребує: одиноким і людям літнього віку, особам з інвалідністю, матерям з маленькими дітьми.  

Всі працівники Центру поширюють корисну інформацію для мирних жителів країни про те, що робити, коли лунають сирени, про першу долікарську допомогу при кровотечах, безпечні місця в будинках при обвалі від офіційних джерел Збройних Сил України, МІНОБОРОНИ, СБУ, МОЗ, Національної поліції на всіх соціальних  платформах НЕНЦ.

Наразі працівники Національного еколого-натуралістичного центру та обласних еколого-натуралістичних центрів плетуть захисні сітки для воєнної техніки ЗСУ та створюють волонтерські штаби.

[print_sldr id=16]

Categories: НОВИНИ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *