Виставка «Спогади дитинства».

Новорічна виставка «Спогади дитинства», відбудеться з 17 по 31 грудня 2021 року в зимовому саду НЕНЦ. З 17 по 28 грудня в Зимовому саду Національного еколого-натуралістичного центру буде проходити виставка . Відвідати виставку можна лише в межах екскурсійної програми (замовлення екскурсії за телефоном – (044) 430-43-90).

Виставковими об’єктами будуть скляні літрові банки розфарбовані вітражними фарбами на тему «Спогади дитинства». Всередині них будуть новорічні ліхтарики та гірлянди. Зала буде прикрашена новорічними гірляндами, на підвіконнях будуть пуфи для сидіння та дитячі книжки з нашої бібліотеки.

На вході в зимовий сад можна буде придбати сукуленти (як новорічний подарунок рідним і друзям).

Також буде благодійний ярмарок із новорічних дитячих робіт (з минулорічних конкурсів).

17 числа о 16:00 відбудеться відкриття, на яке будуть запрошені музиканти (жива музика) і бармен для приготування гарячих напоїв. Бармен стоятиме на сходах зліва від входу в зимовий сад.

Тож гості зможуть поринути в атмосферу казки і дитинства, переглянути інсталяцію, посидіти полюбуватись зимовим садом, купити новорічні подарунки близьким і рідним, прийняти участь у благодійній акції та послухати класичну музику.

Виставка “Спогади дитинства”

На Вас чекає:

  • Атмосфера свята
  • Казкові ліхтарики
  • Жива музика
  • Теплі та емоційні спогади
  • Гарячий чай та смаколики
  • А також благодійний ярмарок, де можна буде придбати новорічний подарунок

Запрошуємо відвідати виставку.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *